• СТРАНИЦИ 3
  • СТРАНИЦИ 2
  • СТРАНИЦИ 6
  • СТРАНИЦИ 4
  • СТРАНИЦИ 1

Комплексно почистване – основно и поддържащо /абонаментно/

Услугите по почистване, които фирма ”Венима” предлага най-общо могат да бъдат разделени в две категории : основно и поддържащо почистване.

Основното почистване включва дейности, които се извършват през определен период от време и за които, в повечето случаи е необходимо специализирано оборудване - такива дейности например са: машинно почистване на твърди подове; прането на мокети, килими и тапицерии; почистване каменни облицовки на стени – услугата се извършва с водоструен апарат или ръчно, в зависимост от условията. Тази категория включва и услуги като измиване на прозорци и дограми, почистване на санитарни помещения /фаянс и санитария/, почистване на обзавеждане, почистване на офис и битова техника и др.

В много случаи основното почистване е комплексна услуга: цялостно почистване според спецификите на помещението и Вашите изисквания – подове, прозорци, санитарни възли, обзавеждане, др.

Поддържащо почистване е услуга, която се ползва основно от фирми и организации и представлява ежедневна поддръжка на хигиената в офиси, административни и търговски сгради. Услугата се предлага като месечен абонамент – извършва се от наши служители с оборудване и консумативи на фирма „Венима”. Конкретните дейности се уточняват допънително в зависимост от изискванията на клиента и спецификите на помешенията – най-често те включват : - мокро почистване на твърди подове - почистване с прахосмукачка - забърсване на прах-мебелировка и техника - почистване и дезинфекция на санитарни помещения - изхвърляне на боклук - доставка и зареждане с хигиенни материали


                                 Почистване след строителство и ремонт

Цялостно почистване на сгради, офиси и домове след строителство или извършени ремонтни работи. Освен изброените по-горе услуги, включва дейности като: отстраняване на следи от фуга, шпакловка, мазилка, лепила, бои ; изнасяне на строителни отпадъци ; нансяне на защитни покрития върху повърхности от естествен материал – дърво /мебелировка,паркет/, каменни повърхности – мрамор, варовик, гранит, др.

Телефони:   0877 408 427        0886 769 797
Toggle Bar